Afspraak

Actuele wachttijden (maart 2022)

U kunt voor het maken van een afspraak of meer informatie bellen naar telefoonnummer 06-45314224. Bij geen gehoor kunt u uw aanmelding of boodschap inspreken en wordt u zo snel mogelijk door de psycholoog teruggebeld om een intakegesprek te plannen.
De actuele aanmeld-wachttijd voor een intake afspraak is 21 weken. De actuele behandelwachttijd vanaf maart 2022 (aanmelding tot aan eerste gesprek) is 21 weken. Dit betekent dat een intake afspraak mogelijk is vanaf eind juli 2022. Mijn excuses voor het ongemak.
‘Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).’ Indien de wachtlijst na intake langer is dan zes weken is, wordt samen met u gekeken of we u door kunnen verwijzen naar een collega praktijk. Mind Result werkt binnen de huidige treeknormen.

Aanmelden

Ook kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Na ontvangst van het formulier zal de psycholoog zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het intakegesprek met u te plannen.

Wanneer u een behandeling gaat volgen bij Mind Result, kunt u er baat bij hebben als uw naastbetrokkenen op de hoogte zijn van uw traject. U kunt er voor kiezen om een naastbetrokkenen mee te nemen naar de intake of naar een sessie waar uw naastbetrokkene geinformeerd wordt en, waar wenselijk, betrokken wordt bij de behandeling.